Петзвездно преживяване във Франция

Ако вече планираш зимната ваканция и търсиш красиво местенце, където да се порадваш на планински гледки, спа лукс и интересни срещи с чужденци, предлагаме ти петзвездният хотел Les Granges d’en Haut в планината Мон Блан във Франция.

Хотелът е на три етажа с площ 180 м2 и включва още 14 къщички. Освен със стандартните за един класен хотел удобства, мястото примамва и с възможността вечер да се отпуснеш пред камината с чаша френско вино. Сауната също е изцяло на твое разположение.

Спа комплексът Spa Vinothérapie ® Caudalie е един истински зимен оазис. Усещането за уют идва от красивите материали, които за използвани за построяването на комплекса – светло дърво и уникални камъни. Цветовете са натурални, а мебелите – елегантни и семпли. Зоната за винена терапия включва 5 стаи за процедури, от които една е с двойно джакузи, топъл вътрешен басейн, тропически душ, сауна и хамам. Тези, които искат да спортуват по време на ваканцията могат да се възползват от фитнес студиото, оборудвано с уреди последна технология.

Цените за 2012 година са: 900 евро на нощ за ниския сезон и 1200 евро за високия сезон за къщичка с включена закуска.

Цени на спа процедурите: Винената терапия струва 65 евро. Достъпът до останалите спа глезотийки е безплатно, ако гостът избере процедура, продължаваща повече от 50 минути.

Развлечения: Може да караш ски, да играеш голф, да се катериш в планината с гид от компанията Compagnie des Guides de Chamonix.