Дестинацията, която ни прави най-щастливи според Instagram

В края на всяка година Instagram пуска своя годишен обзор на най-използваните емотикони, хаштагове, а сега и на дестинацията, която ни е направила най-щастливи за 2018.

9 грешки в Instagram

Експертите от социалната мрежа са определили, че това място е Дисниленд в Токио. Причината? Не става дума за брой посещения или печалба от продадени билети. Атракционният парк е събрал най-много усмихнати личица под снимките на своите посетители, в сравнение с което и да е друго място по света.

Освен това, под постовете от японския Дисниленд, има над 1 милиард емотиконки със сърчица, оставени в коментарите, което според експертите от Instagram, показва висок интерес и положителни отзиви към мястото. 

От самия парк обещават, че до пролетта на 2020 година, ще са пуснати много нови атракциони, магазини и ресторанти. Освен това, за гостите ще бъде отворен и тематичен хотел, посветен на един от най-обичаните филми на Disney, Toy Story (Играта на играчките). Идеята е отвън целият хотел да изглежда така, сякаш е направен от играчки, а всяка стая да е копие на стаята на главния герой Анди от анимационния филм.

Предстоят и много изненади, които няма да бъдат разкрити, но до тогава може да разберете кои са другите най-актуални тенденции в Instagram за изминалата година тук.

Popular