Намислете си желание и спечелете красиво бижу

Miss Bloom и Wish Boutique сбъдват желания! 

В месеца на любовта ви представяме новата ни игра, наградата в която е едно уникално бижу, в което нашият екип се влюби. Част от серията Make Your Wish, посребреното колие с форма на сърце и бароков мотив може да бъде ваше.

Ефектното бижу носи името “Chiama il tuo angelo”, което на италиански означава “Да повикаш твоя ангел”. То е част от актуалните предложения на италианската фирма Mad Tea, специализирана в ръчната изработка на единствени по рода си накити, които ще подчертаят индивидуалния стил на всяка дама, която ги носи.

У нас бижутата на Mad Tea могат да се намерят в Wish Boutique (ул. Г.С.Раковски 145 (вход от ул. Гурко), където ви очакват безброй красиви предложения. Заедно с тях ви предизвикваме да спечелите колието “Chiama il tuo angelo”! Ето как:

Под публикацията за играта в страницата на Miss Bloom във фейсбук оставете вашия коментар, който съдържа линк към любимото ви бижу от предложенията на Wish Boutiquе и няколко думи защо сте избрали точно него.

Цялата гама бижута можете да разгледате на уебсайта на магазина wishboutique.net.

Срок на играта: 26.01.2017 г. – 09.02.2017 г.  

*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. Работно време от понеделник до петък от 10.30 до 18 часа. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка