Крехко пилешко с чери домати и маслини

Насладете се на това ароматно ястие и сервирайте с чаша студено бяло вино

Какви продукти са ви нужни: 
4 броя пилешки гърди без кожа
Купичка чери домати
Купичка обезкостени маслини 
200 гр. сирене фета (или друго меко сирене)
дресинг от оцет и зехтин
черен пипер
сол
босилек
Как да го приготвим
Поръсете пилешкото със сол и черен пипер. Изпечете ги на скара или грил тиган. След като са готови ги сложете в купа и ги покрийте с фолио, за да останат топли. 
В дълбок тиган сложете доматите и маслините, и ги залейте с дресинга. Гответе докато доматите не омекнат, като редовно разбърквате. 
Намажете пилешките гърди с малко от същия дресинг и след това ги нарежете на лентички. Поставете ги в голяма тава и залейте със сместа от маслини и домати. Натрошете сиренето и го поръсете отгоре. Най-накрая поръсете с босилек. 
Сервирайте с препечен хляб и чаша бяло вино. 
Шоколадово брауни с тиква
6 абсолютно съвършени комбинации от храни
Днес готвим пикантно: пържен ориз с къри