Трюфели с фета и крема сирене

Предлагаме ви една бърза и лесна рецепта, която е идеална за дните, в които изненадващо ви дойдат гости.

Приготвянето на тази рецепта ще ви отнеме броени минути, а ястието отделно трябва да седи в хладилника около час.

Продуктите, които ще ви трябват:

250 гр сирене фета
250 гр крема сирене
Подправки – мента, босилек или каквото друго искате
Печени лешници

Начин на приготвяне:

В голяма купа натрошете фета сиренето на малки парченца и си смесете с крема сиренето. Добавете подправките и размесете добре до получаването на хомогенна смес. Оставете сместа в хладилника за един час, докато се сгъсти.
Печеният лешник го натрошете на ситно и за няколко минути го запечете в тиган с незалепващо покритие. В случая нямате нужда от масло. Омесете малки топчици от сиренето и ги оваляйте във вече охладените лешници, така че да се получи коричка. Трюфелите вече са готови и можете да ги поднесете на гостите си.

Една лесна рецепта за тирамису

Рецепта за тиквички-панделки
Лятна свежест: салата с диня и авокадо