Тарта с лешникова пралина без печене

Бърза рецепта за начинаещи в сладкарството

Продукти:

Пакет с бисквити(за предпочитане подобряващи храмносмилането)
50 гр масло
450 гр крема сирене
180 гр захар
1 ч.л. ванилия
бурканче с лешникова пралина
120 мл сметана

Начин на приготвяне:

Натроши бисквитките в купа, разстопи маслото и разбъркай с натрошените бисквити. Разстели сместа в плато или в тава, ако искаш да го препечеш за няколко минути на 180 градуса, и остави в хладилника. В купа разбий сметаната и захарта, добави крема сиренето, ванилията и пралината. Разбий с миксер на висока скорост за около 3 минути. С тази смес намажи бисквитения блат и отново върни в хладилника за няколко часа. Сервирай с украса от бита сметана.