Салата от авокадо и ягоди с меден винегрет

Винаги се стараем да изпъкнем пред гостите си с някое по-изискано и различно ястие. Днес сме се спряли на салата от ароматни ягоди, авокадо и меден лимонов дресинг.

Това лесно и елегантно изкушение от Gourmet Friday е чудесно допълнение към ястия от пиле или риба на скара. Подходящо е за пролетните и летни партита на открито, особено ако имате ароматни домашни ягоди и барбекю в двора.

Необходими продукти:
2 плода авокадо, обелени и нарязани на дълги полумесеци
250 г ягоди
3 с.л. лимонов сок
3 с.л. мед
3 с.л. зехтин
хималайска сол
черен пипер.

Най-добрата салата с пиле, която някога сте опитвали

Начин на приготвяне:
Подгответе дресинга, като смесите лимоновия сок, меда, зехтина, солта и черния пипер. Аранжирайте нарязаните ягоди и авокадо в чинийки. Поръсете с дресинга. Поднесете веднага.

Hero Slider