Могат да бъдат за предястие, а с филийка препечен хляб и чаша червено вино – защо не и лека вечеря.
Продуктите, които използвахме:
6 яйца
червен пипер
80 грама сирене
половин кофичка майонеза
черен пипер
сол
1с.л. кисело мляко
червен пипер
80 грама сирене
половин кофичка майонеза
черен пипер
сол
1с.л. кисело мляко
Яйцата се сваряват, обелват и нарязват на половинки. Жълтъците се отделят и се намачкват в отделна купа. Към тях се прибавят натрошеното сирене, подправките, киселото мляко и майонезата. Бърка се до получаването на хомогенна смес. Плънката се изспива в белтъците, отгоре се поръсва с червен пипер и се слага стръкче магданоз за украса.