Бейгъл със сирене и краставички

В този момент имаме нужда от нещо наистина изкушаващо вкусно, което да задоволи глада ни в този работен ден.

И какво по-добро от един бейгъл със сирене, запечен на скара! Ако пък добавите и едни краставички, бъдете сигурни, че ще си оближете пръстите.

Необходими продукти:
1 бейгъл, нарязан на половина
1 с.л. майонеза
1/2 ч.ч. настъргано сирене чедър
Краставички (по желание)

Начин на приготвяне:
Загрейте на средно слаб огън тиган с незалепващо покритие. Намажете вътрешността на хлебчето с тънък слой майонеза. Нарежете го през половината и добавете настъргания чедър върху изпъкналата му страна. С другата част от хлебчето внимателно ги слепете.

Сложете го върху тигата и го запечете, като покриете с капак за около 4-5 минути, или до получаването на златисто кафяв цвят. Внимателно обърнете и запечете и от другата страна за още 3-4 минути.
Сервирайте с гарнитура от краставички.

Снимки: Никол Пери