Рецептите на EVA в празнично кулинарно издание

Празниците са време за кулинарни удоволствия. А кулинарните удоволствия са повече от храна – те са моменти за споделяне.

От списание EVA знаят това. Този сезон, екипът ни изненадва приятно със своето празнично издание EVA Cook Book. Независимо дали сте страстни кулинари, начинаещи в готвенето или просто любители на майсторски приготвената храна, на страниците му ще откриете онази доза празнична магия, която точно сега е така желана във всеки дом.

В този пилотен брой на EVA Cook Book ще намерите 60 рецепти от топ готвачи и звезди, представяне на най-добрите ресторанти и барове, идеи за сезонни коктейли и ястия за Коледните празници. Ще прочетете интервю със сомелиера, продал бутилка вино за цели 170 000 евро. Ще се потопите в море от шоколад и сладкиши с властелините на кухнята шеф Ради Стамболов и главния готвач на Кулинарната академия в България.

Шеф готвачи, работили в ресторанти с Мишлен звезди, ще разкажат за своя опит и за любимите си рецепти. Катерина Евро, Ирина Тенчева, Иван Юруков и Петър Стоянович ще отворят вратите на кухните си пред вас.

Ще научите и какво свързва парфюмите и десертите и как да се поклоните на “Светата Троица” – хляб, сирене и вино.

Отворете сетивата си за това празнично кулинарно пътешествие!