Потопете се в света на отбраните питиета на тазгодишния уиски фест

Най-големият и престижен уиски фестивал в Централна и Източна Европа ще се проведе за четвърти пореден път. Whisky, Rum & Wine Master Test ще се състои на 23 и 24 март в хотел “Маринела”.

На над 20 щанда ще бъдат представени редки селекции от уникални уискита от Шотландия, Ирландия, САЩ, Япония и Тайланд, екзотични ромове от места като Колумбия, Доминикана, Куба, Ямайка, Барбадос и Гвиана. Тази година ще има и цяла зала за дегустация на отбрани от България, Стар свят, Нов свят. Но не само – ще има и щанд, където ще се предлагат ръчно свити пури от най-висок клас.

Лекторите и домакините – местни и международни уиски експерти, ще споделят тайни и развенчават митове и експерти от световна класа ще водят специалните майсторски класове.

Билетите за уиски феста вече са в продажба. Те дават възможност за придобиване на уиски кредити, с които гостите на събитието подбират напитките за дегустация. Всеки от посетителите ще получи подарък – чаша Glencarin, която се използва от професионалните дегустатори на уиски.

Двудневният билет е на цена 30 лв., докато еднодневният е на цена от 15 лв. Почитателите на виното пък ще имат неограничен достъп за дегустиране срещу сумата от 10 лв.