Нов щастлив край на приказките?

Всички знаем историите за Червената Шапчица, Снежанка и Пепеляшка. Това, което не бяхме виждали, обаче е какво им се случва когато се наслаждават на сладолед Coppa della Maga.

Името на италиански означава “Купичката на Магьосницата” и това не е случайно – заради магията на сладоледа Червената Шапчица спокойно си похапва от вкус на свежа ягода, облегнала се удобно на примирения вълк; Пепеляшка пък, грациозно преметнала крак, заграбва блажено от вкуса Двоен Шоколад; Снежанка, в захлас по вкуса Вишна със Сметана изобщо не забелязва злата вещица и красивата, но отровна ябълка.

Ако някой щастлив край на тези приказки ви се струва нереален, значи не сте опитвали още Coppa della Maga. Можете да поправите това веднага, като отидете до най-близкото Пикадили, Фантастико или друг супермаркет и после да продължите да четете.

Магическото в сладоледа е не само превъзходният му вкус, който се дължи на високото му съдържание на мляко и старата италианска рецепта. Невероятното у него е фактът, че е и изключително полезен, защото е със 100% естествени съставки и билката стевия вместо захар. Заради липсата на каквито и да е химически подсладители или аромати е добре да се консумира леко поомекнал, за да се позволи на естествените съставки да се разгърнат и да усети вкуса му най-добре.

Заради ниското калорийно съдържание и здравословен състав Coppa della Maga от тази година се предлага и в отбрани спортни центрове. Препоръчват го фитнес инструктори, козметици и специалисти в областта на здравословното хранене.

От 12те вкуса, не пропускайте да опитате и (истинското!) Кисело Мляко с Рози, Сусам с Мед и комбинацията, вдъхновена от висшата парфюмерия Грейпфрут с Бергамот.

И накрая една тайна, споделена от моделките от световните подиуми – ако извадите от фризера една кофичка Coppa della Maga и я оставите през нощта в хладилника, на сутринта ще имате прекрасен млечен крем, с който да замените скучното кисело мляко и да го комбинирате с мюсли, пресни плодове или пък просто да му се насладите без никакви церемонии или огризения.

Още магически истории и информация за сладоледите можете да откриете на www.CoppaDellaMaga.com и facebook.com/CoppaDellaMagaIceCream

5 здравословни начина да ядем черен шоколад
4+1 апетитни рецепти за обяд, от които не се пълнее