Чаша истинско кафе за уютни семейни моменти

Горещо и ароматно, кафето е неизменната напитка, към която посягаме за доза енергия. Ако сте сред любителите му, то със сигурност знаете, че приготвянето на качествено кафе си е цяло изкуство.

Еспресо, капучино, лате, макиато, какво предпочитате?

Удоволствието от ароматната чаша кафе, която споделяте с любими хора, се пренася в домашна обстановка. Истинско изобилие от кафе напитки ще приготвяте у дома само с няколко бързи и лесни движения.

Saeco GranBaristo е с нова технология, която ѝ осигурява пълна автоматизация и по-лесно почистване. С кафе автомата ще се насладите на 16 различни кафе напитки от обикновено еспресо до капучино с каймак и дори американо. Изберете подходящото кафе, сипете зърната в контейнера, натиснете бутона и се насладете на ароматната напитка заедно с приятели или в семеен кръг.

С изчистения си дизайн кафе автоматите се превръщат в стилно допълнение за кухнята. Черната GranBaristo носи духа на модните индъстриъл мансарди в Ню Йорк, Берлин, Лондон и Милано. Дизайнът е с изчистени линии, тънък корпус и силен контраст между черното и сивите нюанси. Стоманено бялата GranBaristo е изработена от лъскави материали с текстурни визуални ефекти, като основният им бял цвят е леко допълван от меко сиво и контрастно черно.

Компанията, пионер в създаването на технологии, чиито резултат е кафе с наситен вкус и аромат и истинско удобство за дома, допълва гамата си с още два нови модела – еспресо машините Moltio и Minuto. Moltio предлага специален патентован подвижен контейнер за кафе на зърна, с който сменяте сорта кафе с лекота. Minuto е в категорията “достъпен лукс” и притежава всички основни характеристики на умните италиански еспресо автомати.


Minuto


Moltio

А в периода до 15 декември Saeco поднасят подарък на истинските кафе любители – с всеки закупен кафе автомат GranBaristo, Moltio и Minuto ще получите и кафе Tchibo за една година.

Eat Cook Love: Любимите рецепти от детството
Писмо до Дядо Коледа от една fashionista
Как Мерилин вдъхнови Chanel N. 5