Бисквити с овесени ядки и фъстъчено масло

Разнообразете закуската си с овесени ядки, като си приготвите тези лесни бисквити, за които не е необходимо печене. С аромат на ванилия и вкус на фъстъчено масло, те са идеален вариант на полезна и вкусна закуска или бързо похапване през деня.

Необходими продукти


⅓ чаша захар
2 ч.л. какао
2 с.л. нискомаслено мляко
2 с.л. фъстъчено масло
¼ ч.л. ванилия
½ чаша овесени ядки

Начин на приготвяне


Разбъркайте в купа за микровълнова захарта, какаото и млякото и сложете в микровълновата за около минута, минута и половина или докато възкипне. След това прибавете ванилията и фъстъченото масло и бъркайте, докато се разтворят. Прибавете овесените ядки и разбъркайте. В тавичка(или поднос) сложете лист готварска хартия и изсипете по една супена лъжица на еднакво разстояние. Охладете в хладилника за 10 минути преди сервиране.

Печена сьомга с дижонска горчица
Солени пръчици със сирене и кашкавал

Шоколадово брауни с тиква
Днес, нещо различно на масата: пудинг с хляб и масло
Френски тост с плодове за закуска