Италиански модни авантюри

След малките съвети за това как да се ориентираме в новия шопинг сезон, сега ще открадна вниманието ви с малка изненада, която приготвихме специално за вас и вашия изтънчен вкус! Връщаме се от Милано, откъдето ви носим свежи задкулисни кадри от новите фотосесии за списанията JOY и GRAZIA. ПElateриятен екип, прекрасно настроение, свежи модни предложения и хубаво време… какво повече да искаме за начало на новия сезон?

Летящ старт с много положителна енергия бе фотосесията за JOY с прекрасната Милена от Полша – малкото откритие на Brave Models. Прекрасен човек с харизма и креативност, която ни очарова от първия момент, в който застана пред обектива. Ако имате желание да разберете повече за нея, можете да я последвате в Instagram – http://instagram.com/mi91. 
За грима се погрижи нашия дългогодишен гримьор Аргир, на когото дължим много за перфектно завършения вид на визията. За косата се доверихме на амбасадора на българското коафьорство в Италия Боби, с който две думи и малко въздушни жестикулации бяха достатъчни, за да се разберем безупречно.
Първият снимачен ден мина неусетно и забавно с прекрасен резултат, който можете да видите в новия брой на списанието. 
Още на стр. ii