Малките моменти, които дават смисъл на деня ми

Здравейте!

Всеки ден, всеки способен да “вижда не само с очите си” става свидетел на малките чудеса на живота. Често когато изпитам радост от нещо ново или преоткрито старо ми се иска да го опиша това чувство, да покажа откритието си на повече близки хора. Най-често “не се наканвам” нито да снимам, нито да пиша, а нерядко не ми остава много време дори да го разкажа на глас.

Не съм от хората, изповядващи позитивно мислене на всяка цена. Напротив – даже се отблъсквам от безбройните рецепти и съвети от типа “как да… за да…”, с които ни заливат медиите и фейсбук проповедниците. Та казвам, че по-скоро съм реалист–романтик (понякога, признавам, и… сатирик) и точно като такъв искам да споделям с вас малките моменти, които дават смисъл на деня ми.

Присъединявам се към страхотния екип на MissBloom с надеждата това, което аз наричам “усещане за пърхане на ангелски крила” да достигне поне до още някой и да направи деня му по-приятен (и с надеждата да стана по-дисциплинирана в писането). Благодаря за доверието, приятели!

Още в понеделник очаквайте първото ми малко откритие!

Ирина