Как Риана смесва стиловете толкова успешно?

Здравейте, приятели!

Мернах една снимка на Риана в мрежата, на която е със спортен суитчър и елегантни обувки.
Казах си – колко сполучливо е това смесване на стиловете, харесвам го ужасно много, а никога досега не съм говорила за него.

В първия момент си казваш, че може би на мацката й се е наложило да излезе бързо от вкъщи и е забравила да си сложи подходящата рокля, но после разбираш, че именно в това е чарът. Да не говорим, че така се представяш в спортен и в елегантен вариант едновременно. Важното е акцентите да не са повече от два, обикновено са чантата или обувките, друг вариант е различното да е в горната част и тогава критиците и класиците онемяват! Спортен суитчър с кожена пола и обувки на ток, рокля с кецове,тесен панталон тип клин, жилетка, маратонки е също вариант. 



В целия този хаос има нещо невинно, секси и лудо, но аз обожавам смесването на стиловете, да не говорим, че е и по-изгодно. Купуваш една дреха и тя се явява мултифункционална! 

Няма как да не отбележа и това, че този начин на обличане е и много забележим, за добро или лошо, но за повечето хора това е достатъчна причина… Така че бъдете по малко секси, по малко луди и по много оригинални!

Веси