Ето кои са любимите ми слънчеви очила!

Здравейте, момичета!

Днес реших да поговорим за един от детайлите на стила, които могат да направят визията ни завършена. И понеже времето е все по-слънчево, разбира се, посягаме все по-често точно към слънчевите очила.

Правим го донякъде механично, но всъщност изборът на правилния модел може тотално да преобрази аутфита и излъчването. Добрите слънчеви очила освен всичко друго ни дават и самочувствие – дори когато не сме в най-съвършения си вид (а нека си признаем, че една заета жена често трябва да скрие някак следите от умора!). Придават мистериозност и държат случайните минувачи на дистанцията, която ни е нужна.

Очилата придават елегантност, сексапил и класа, зависимо от формата им и използваните материали, а понякога дори прикриват настроения или самоличност.

Обикновено ние, жените, имаме по няколко чифта, но едни любими… Е, и при мен е така. Истината е, че любимите ми очила са на Victoria Beckham от предишен сезон, с преливащи стъкла, бъбрековидна форма и универсален цвят. В интернет забелязах някои известни дами, направили моя избор, а повярвайте ми те разбират от мода. Този модел ми е толкова любим, че както се вижда от снимката, обичам да го нося дори през зимата!

Затова и моят съвет към вас с идването на лятото е: ако има едно нещо, в което да инвестирате, нека това е перфектният чифт слънчеви очила. Изберете актуална форма, удобна рамка и не на последно място – не допускайте компромис с качеството на стъклата и добрата защита за очите.

Още няколко бързи насоки при избора на точната форма очила:


За последователките на модата

Този сезон писъкът на модата са рамките тип котешко око, както и моделите очила с много богата декорация от камъни, цветя и други елементи. Можете да си ги позволите, ако цялостното ви излъчване е екстравагантно и дръзко.

За динамичните жени
Препоръчвам ви именно “авиаторските” очила, или тези с бъбрековидна форма. Стоят добре на всяка форма на лицето и имат леко спортно излъчване. Но в същото време се вписват дори в съчетание от строг панталон и бяла вталена риза, както често виждаме да се появява самата госпожа Бекъм.

С внимание към детайла
Когато избирате модел, който да носите често, обърнете внимание на металните части. Ако бижутата, катарамите върху чантите и обувките ви и т.н. са от бял метал, изберете очила също със сребристо, и обратното. Почитателките на златните бижута трябва да се насочат към модел с жълт метал.

Надявам се съветите ми да ви помогнат в избора!

Ваша,
Веси

Black & White колекция
За Лондон с любов и още нещо
Как Риана смесва стиловете толкова успешно?
Ние и те – ценностите!