Моят най-любим руж

Здравейте, красавици!

Предполагам, че всяка една от нас си има поне един бюти продукт без който не може и който винаги стои на предна позиция на тоалетката ни, готов да бъде използван по всяко време? 

Е, за мен това е ружът на Dior – Rosy Glow. Наскоро му направих отделно ревю в личния ми блог, но тъй като е толкова прекрасен, реших, че заслужава свое собствено място и тук. 🙂

Нека първо да започна с невероятната опаковка на ружа. Той идва в типичното за по-скъпите марки кадифено калъфче, на което не съм особен фен, но определено може да бъде полезно ако носите продукта в чантата си и не искате да се надраска. Самата опаковка е луксозно изработена и много красива. Горната част на ружа е с прекрасен сребристо-огледален цвят. 

С отварянето на капака забелязваме ружа отляво, малка четчица отдясно, както и голямо огледало от вътрешната страна на капачето. По принцип не съм от хората, които използват четките, идващи с ружовете и пудрите, но тази е добра ако нямате подръка друга четка с по-високо качество. Харесва ми, че върху четката е изобразено логото на Dior, което създава допълнително усещане за лукс. Както казах по-горе, огледалото е доста голямо, което определено е добре в случаите когато сме навън и не носим друго с нас. 

Ружът Dior Rosy Glow се предлага само в един нюанс – 001 Petal. В опаковката цветът изглежда ярко бебешко розово със силно изразен студен подтон. Интересното в този продукт обаче е това, че ружът всъщност се адаптира към вашата кожа и подсилва естествения цвят на скулите ви. Изработен е така, че да отива на хора с всякакъв цвят на кожата, така че ако смятате, че розов руж не ви отива, помислете отново! 

На моите скули цветът не е така стряскащо ярък, както изглежда в опаковката и просто ми придава прекрасен нежен и естествен цвят. Нещото, което най-много обичам в този продукт е, че озарява цялото ми лице и ми придава здрав и свеж вид.

Формулата на това малко бижу също е невероятна. Ружът е кадифено мек на допир и лицето ви не изглежда “напудрено”. Продуктът има много добра пигментация и няма типичния за ружовете от по-нисък клас тебеширен финиш. 

Също така той има много хубава текстура – много е мек и не създава усещане за изсушаване на кожата. Нанася се с лекота и е много издръжлив – на моето лице се задържа през целия ден. Лично за мен друг голям плюс на този руж е, че има прекрасен лек аромат на рози, което прави използването му още по-голямо удоволствие. Единственият недостатък на Rosy Glow е цената. Може да намерите продукта на цена около 86 лв., което е доста, но ако сте склонни да платите повече за руж бих казала, че това е продуктът, на който си заслужава да заложите. Обожавам го и го препоръчвам с две ръце!

Андреа 

Любимите ми продукти за лято 2013