В Свети Влас откриха сезона на белите вина

Сезона на белите вина и розето откриха в Свети Влас много от известните българи на партита, организирани от Катаржина Естейт.

Една от най-награждаваните български изби посрещна гостите си в елегантния ресторант Глория Мар на брега на яхтеното пристанище в Свети Влас. На партито бяха поднесени бели вина и розета реколта 2012 – Contemplations Chardonnay, Smaraida, Le Voyage, Les Fleurs, Les Amandiers. Les Nuits Blanches, Le Rose.

Съвсем естествено, изисканите леки напитки изкушиха куп известни личности. Да опитат от вината на Катаржина дойдоха Ирен Онтева, Любен Дилов-син, Гери Ташкова, Биляна Тончева, Елена Иванова, председател на управителния съвет на Съюза на собствениците, Слънчев бряг и представители от модните среди.

За доброто настроение на гостите се погрижиха момичетата от формация “Хипнотик” и зарадваха ценителите на хубавото вино с пиеса на струнния квартет “Либертанго”. 

Също толкова атрактивно беше и второто морско парти на Катаржина Естейт. Този път, гостите се забавляваха в клуб “Бедрум” с впечатляващо танцово шоу  “Клеопатра” на Биляна Йотовска. Красавицата дори беше поканила атлетични гост-танцьори от Румъния.

Цветелина Николова – Управител на Катаржина Естейт и Калин Спасов – собственик на ресторант Глория Мар

За нас пък не остава нищо друго, освен също да се отдадем на изкушението и да открием сезона на любимите си бели вина и розета!

Не забравяйте и вие да ги поднасяте приятно охладени – а тук можете да откриете една рецепта за свежа плодова салата, която перфектно ще допълни тези леки и ароматни летни напитки! 

Вижте Джеси Джей на живо в София!
Think Pink: Лесна рецепта за ягодово смути
Пикантни дяволски яйца
Какво да ядем, ако страдаме от суха кожа
Uncategorized