Мечтаех за този силует

 

Тези, които са обявили война на мастните натрупвания по тялото си, отлично знаят, че независимо от множеството варианти, победата не идва бързо и невинаги има гаранция, че тези натрупвания няма да се появят отново. Но ако сте упорити, има решение – ще се радвате не само на победа, но и ще останете доволни. LPG Cellu M6 Alliance ® постига резултатите естествено, неинвазивно, бързо и без болка. И за тялото, и за лицето. А какви са целите? Продължавам с разказа!

Преди да кажете, че познавате добре LPG®, запознайте се с апарата от най-новото поколение и с ефектите, които постига процедурата с него. Новият патент не може да бъде сравняван с предишните – в това се убедих в Skin Line, където стажът на професионалистите през годините с LPG® е вероятно най-дългият в България. Избирайте специалистите с най-голям опит, винаги!

Идеята ми генерално е каквито и корекции и намеси да имам по себе си, те да са максимално естествени. Мастните натрупвания по тялото ми все още са податливи на подобна възможност, затова LPG® за мен е перфектното решение. Така че, може да бъде такова и за вас.

 

3-в-1: стяга, изглажда и намалява обиколката

От Top Line Bulgaria (официалният дистрибутор на LPG®) знам, че марката рядко лансира нов патент на технологията си – заслужава си да познавам най-новия. Аз нямам проблем с килограмите, което не е целта на процедурите. Те се насочват към корекцията на обемите. LPG Alliance ® прави това, което предишните поколения апарати не можеха – едновременно се случват три неща по време на работа върху тялото: елиминиране на мазнините, стягане и изглаждане на кожата и оформяне на контура. С предишните апарати LPG® това се извършваше  последователно.

 

Усещането е като приятен масаж, който обаче за разлика от механичния е безболезнен, с равномерна сила и не причинява синини. Между отделните процедури имате 2-3 дни почивка, за да се адаптира тялото. Така че може да скочите до морето за уикенда и в понеделник да продължите с курса. В Skin Line, където избрах аз да направя процедурите, часовете са пълни, затова ви препоръчвам да направите предварително график на всичките шест процедури до края, за да не пропускате повече от три дни почивка между тях. След края на 6-те посещения може да поддържате ефекта с една процедура в седмицата или на две седмици – зависи какви са нуждите ви. Но за удоволствие винаги предпочитам да си подаря подобен релакс за тялото всяка седмица.

Мускулите се релаксират, а лимфният дренаж се усеща моментално – ако нямате колан, пригответе си: дънките ви внезапно може да ви станат големи. Обемите намаляват на мига, а приливът на ендорфини повдига настроението. Ето как се появява пристрастяващият ефект към LPG® – който го е усетил, знае.

 

Защо LPG Alliance ® е революция?

  • Новият накрайник захваща с 25% повече тъкан, когато клапата е напълно отворена. Действията за терапевта са доста по-улеснени, което означава, че умората за него е по-малкa.
  • Новият сензор на накрайника позволява безопасно захващане на кожата. Аз например имам мрежичка от капиляри върху външната страна на дясното бедро, което не е проблем за Alliance ®, тъй като работата на накрайника е прецизирана до съвършенство.
  • Endermoscan дава възможност за постоянно проследяване на сесиите, които извършвате и диагностика по зони – така винаги може да проследите как се случват промените с контура и с обемите ви, както и със самата кожа. Това буди 100% доверие в LPG endermologie ®.
  • Освен всички новости, да не пропускаме, че тук липсва болката. Както и появата на синини.
  • Съвременен дизайн, смарт проследяване на резултатите, по-бърза и мощна стимулация на тъканите, по-бърз ефект, без болка, персонализирана програма за работа.
  • Сензор за сканиране на кожната тъкан като индивидуален подход – апаратът „взима“ интелигентно решение, ба­зирано на конкретните проблеми за всеки клиент.

 

Фитнес за лицето

 

LPG® стимулира клетките на кожата в дълбочина, като така въздейства едновременно на фибробластите и на адипоцитите. Стимулацията на първите активира естественото производство на колаген, еластин и хиалуронова киселина. А въздействието върху адипоцитите води до естествено разграждане на мазнините и енергизиране на мускулите. Тази стимулация разбира се е идеалният търсен ефект и за зоната на лицето.

Face endermologie ® е истински фитнес за лице – изглажда бръчките, стяга кожата и изравнява тена. С помощта на два накрайника, адаптирани спрямо отделните му части, се подобрява микроциркулацията на кожата. Така се стимулират клетките й, което по напълно естествен начин събужда производството на еластин и колаген. От своя страна това води до стягане, коригиране на контура, тонизиране и изглаждане на повърхността на кожата, което пък означава, че тенът й свети, тъй като няма неравности, които да го помрачават.

Малко познат е рехабилитационният ефект от LPG® за лице – кожата идеално се повлиява след различни естетични инжекционни процедури (намалява оттока, подобрява кръвообращението и ускорява регенерацията на тъканите).

Защо LPG Alliance ®?

Пестя време, усещам ефекта в дълбочина, резултатите са осезаеми на момента, а стават видими след третата процедура, която е в рамките на седмицата, в която сте стратирали с пакета от процедури. Тогава целулитът е почти изчезнал (зависи каква е степента му в началото ви – но редуцирането му е с около 67%). Обиколката на талията намалява с около 3.4 см, а кожата е със 71% по-стегната. Протоколът за идеален ефект е 6 процедури за две седмици.

LPG® е идеален вариант за хора със здравословен начин на живот, които искат да се придържат към естествените методи на поддържането на здравето, тонуса и красотата си.