Тайните за красота на Флорънс Пю

Флорънс Пю, която изгря с ролята си в Midsommar през 2019 г., сега тотално разцъфтя в „Don’t worry darling“ на Оливия Уайлд. Пю винаги блести на червения килим и винаги застава зад мнението, че всичко се дължи на бюти рутината й.

Флорънс има доста задълбочен метод за поддържане на блестяща кожа, но също така не се страхува да показва себе си и без грим. Тя често споделя снимки в социалните мрежи, където се вижда истинската й текстура на кожата и разбираме, че звездите също имат пори.

Лепенки против акне

Актрисата твърди, че е благодарна на лепенките за акне, тъй като единствено те успяват да се справят бързо и безпроблемно с несъвършенствата й преди изява. Те съдържат силицилова киселина и тя се възползва от тях почти всеки ден.

По-леки текстури

Визиите на събития и изяви често показват естествената й красота и това винаги започва със свежа основа от нейния личен гримьор. За целта той нанася лек изглаждащ серум, който е направен от естествени минерали, произхождащи от Будапеща. Продуктът подмладява и хидратира кожата, след което се нанасят останалите продукти. След серума, професионалистът използва балансиращ овлажнител, който хидратира кожата и контролира блясъка.

Задължителна слънцезащита

Много от продуктите, които Флорънс използва, съдържат слънцезащитен фактор, за да предпазят кожата й от слънчево увреждане. Тя се стреми да употребява козметика, която е достатъчно лека, за да не причинява запушване на порите, но в същото време да съдържа необходимите съставки за максимална защита.

Кремообразни продукти

За естествените визии на актрисата, гримьорите често използват леки формули като кремообразен руж и хайлайтър, защото по този начин се подчертава кожата без наслояване и прекомерен грим.