Всички горещи тенденции за маникюра през пролет 2014!

Погледите са вперени в моделите, които дефилират на подиумите по време на традиционните седмици на модата. И налагат хитовите грим визии, които ще ни завладеят след няколко месеца.

А ето какво харесахме и за ноктите ни!

Нежните пастелни цветове продължават да владеят трендовете в маникюра. Забелязахме бонбонено розово, мента, ярко жълто и изгарящо оранжево.

Това, което обаче наистина ни грабна вниманието и ни допадна, беше лекият нюанс, който демонстрираха моделите на Tracy Reese. Лесно и удобно за нанасяне от всяка жена, независимо дали има опит с арт маникюр или не, а всичко, което ви е необходимо е лак за рисуване в черно, бяло, златисто или сребърно. Рисувате върху нокътя по две линии хоризонтално и вертикално, така че да се получи решетка, и воала – различен маникюр, който грабва вниманието.

Особен хит бяха и ноктите с обратен френски маникюр – лентичката с различен цвят не е на върха, а в основата на нокътя, както и, отново тип френски маникюр – кръгли връхчета на ноктите или в основата.

Все повече набира популярност и оформянето на остро, триъгълно връхче на ноктите. Ние си признаваме, че не ни допада особено. Дългите заострени нокти бяха хит преди години, но сега се завръщат с нова сила.


Моделите на Naeem Khan бяха с нокти в традиционното изкусително червено


Омбре ефектът ще владее и пролет(а и лято) 2014. Моделът на Nicole Miller е със златно и черно.


Хитовото оранжево е декорирано с мънички маргаритки, които оформят личице.


За моделите на Zac Posen цветът беше пепел от рози.

Снимки: Profimedia