Вдъхновени от природата

Пролетните лимитирани аромати изпълват въздуха с настроение и радост и оставят след вас чувствен воал от ароматни спомени


от Рени Аврамова

Сега е сезонът, в който природата се пробужда и старите неща се променят с нови. Защо и вие не смените силните, тежки мускусни аромати с плодово-цветните ефирни ухания. Заложете на аромат, съчетаващ букет от ароматни цветя, като фрезия, жасмин, роза или божур, овкусени от сладки и свежи цитруси като портокалов цвят, сицилианска мандарина или грейпфрут. Гарнирани с екзотичните розов пипер, зелен чай или черна ванилия, парфюмите са като истински неустоими коктейли, подходящи за деня или вечерта. При всяка тяхна капка, погалила кожата ви, ще се озовете в приказна райска градина, огряна от слънчева светлина.

Съветът ни е – пробвайте различни и много ухания, докато откриете този, чрез който ще изразите идентичността си. С него ще се чувствате секси, щастлива и уверена в красотата си. И един съвет: нанасяйте аромата върху влажна кожа и ще го запазите по-дълго време върху себе си. Пръскайте уханието върху точките на пулса (китки, врата, гънката между гърдите, свивките на коленете), тъй като там вените са близо до повърхността и е силна циркулацията на кръвта. Друга възможност е да пръснете върху шала си или да създадете ароматен облак, през който да преминете.

А това е нашата селекция на изкушаващи ни лимитирани свежи и нежни ухания.

Антиейдж грижата, която няма да откриете в бурканче
Нямате право на грешки, когато избирате този бюти продукт
Погрижете се за красотата си, докато сте в офиса
Гримът, който видяхме на New York Fashion Week