Inspo: Бордо ноктите на Ванеса Хъджинс

Редовна клиентка на същата маникюристка, която Хейли Бийбър посещава, Ванеса Хъджинс показа своя нов маникюр в перфектен есенен стил. Както самата Зола Гонзориг пише под публикацията си в Instagram, ноктите на бившата Дисни звезда индикират официалното пристигане на есента в Лос Анджелис, намирайки се в палитрата на листата, непосредствено преди да паднат.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

В нюанс на бордо с матов завършек, ноктопластиката върху ръцете на Ванеса може само да ни даде вдъхновение за следващото ни посещение в салона на любимата маникюристка.

След като присъства на модните награди на CFDA, известни още като модните Оскари, с доста дълъг и изцяло черен маникюр, Ванеса Хъджинс реши да заложи на по-топъл цвят за винаги добре поддържаните си нокти, който да е изцяло в тон с нюансите на есента.

Класическият, но не прекален маникюр се фокусира върху интензивния матов емайл, нюанс на червеното с лилави нотки, който носи името си, благодарение на виното от регион Бургундия във Франция.

Ванеса Хъджинс ни предлага вдъхновение за мечтаните есенни нокти

Наподобяващ на бордо, но с определено по-дълбоко лилаво, лакът за нокти, избран от актрисата за есента на 2022 г. притежава всичко необходимо, за да подсили белотата на кожата през по-студените месеци.

Не е новина, че 33-годишната актриса и певица обича да експериментира с ноктите си, често украсени с по-смели шарки, като ултра-лъскави камъни, демонстрирани в Милано по време на Седмицата на модата пролет/лято 2023 г., или пък френския маникюр в стил Barbircore, с който тя се появи на снимките за списание Nylon.

Можем ли всъщност да пресъздадем маникюра на Ванеса у дома?

Тайната за пресъздаване на ноктопластиката на актрисата е в използването на гел лак за нокти. А матовият ефект се постига чрез нанасянето на специален матиращ топ, който запечатва предходните слоеве.

Ако вече имате лампа, просто си купете лак за нокти в цвят бордо. Ако пък нямате, винаги можете да се обърнете към вашия доверен маникюрист, точно както прави Ванеса.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Актьорите от „High School Musical“ заедно в Париж