Vampy Lips: Как да комбинираме най-изтънчения и тъмен цвят червило?

Гримьорите не просто ги препоръчват, те смятат, че трябва да се осмелим да ги използваме. А що се отнася до грима по устните ни този сезон, много тъмните нюанси ще вземат своето.

Vampy Lips се завръщат и ако си мислим, че са готик и мрачни, то професионалистите вече са тук, за да ни покажат, че грешим.

Визиите, създадени от експертите, са шикозни, очарователни и секси със силна нотка мистерия, която определено ще ни допадне.

Нека видим няколко идеи директно от любимите ни знаменитости

Известният гримьор Патрик Та има слабост към тъмни, червени и кафяви нюанси по устните, а Адриана Лима ни показва някои от най-бляскавите идеи, подходящи изцяло за вечерна визия. В този случай звездата съчетава бордо с шокиращо котешко око.

Монохромната визия пък остава една от най-големите тенденции, а в случай на Vampy Lips трябва да бъде съчетана с по-ярък нюанс на червилото, за да подчертаем погледа и скулите си.

Само за смели е визията на Шей Мичъл, която носи почти черен цвят на устните си, комбиниран разкошно със земни нюанси на очите и кадифената й кожа.

Хейли Бийбър отново ни изненадва с бляскав вариант на Vampy Lips

Гримът на очите й е в нюд нюанси, а кожата придобива перфектен вид благодарение на хайлайтъра.

Оливия Родриго комбинира тъмното си червило с преливащи сенки за очи, доказвайки, че поколението Y2K знае как да изглежда готино и сладко.

Лили Джеймс е музата на тенденцията, тъй като нейните вампирски устни и бледи вежди създават невероятен контраст.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Inspo: Устните на Хейли Бийбър се превръщат в есенна тенденция