Трите продукта в ежедневния ритуал на Виктория Бекъм

Виктория Бекъм е успяла да превърне елегантната визия в черно, допълнена с лек опушен грим и телесно червило, във своя запазена марка за червения килим.

Виктория е усъвършенствала изкуството на перфектната очна линия и деликатното контуриране – а това са само две от нейните 8 правила за красота, за които ви разказахме скоро. В ежедневието си обаче, дизайнерката рядко слага много грим, макар да се изявява като истински виртуоз с четките. Точно три са продуктите, без които не може и които винаги присъстват в козметичния й несесер, независимо за къде пътува.

Лосион за тяло Weleda Skin Food 

Този лосион госпожа Бекъм нарича “своята тайна”. В неговата формула откриваме полезни мастни киселини, витамин Е и съставки, успокяващи раздразненията. И най-хубавото е, че е достъпен – у нас продуктът може да се намери за малко над 20 лв. “Това, което харесвам в него, е че не е никак скъп и може да се намери навсяктъде по света,” казва дизайнерката. “Текстурата му е много плътна и маслена. Когато имам тен го смесвам с малко кокосово масло и го нанасям по цялото си тяло. Предполагам, че на някои хора няма да им хареса колко мазен е завършека, но именно това помага да се запази тена. А докато изляза от вкъщи, вече усещам, че е попил в кожата.Интересен факт е, че други знаменитости като Джулия Робъртс, Адел и Риана също обожават продукта.

Антиейдж режимът на Виктория Бекъм

Озаряващ крем за лице Morning Aura от колекцията Victoria Beckham x Estee Lauder

Вече няколко сезона Виктория работи с козметичния гигант Estee Lauder, за да предложи на дамите beauty продукти, които самата тя обожава. Този крем обаче е любимата й находка. Той носи името Morning Aura и е нещо между озаряващ хидратант и праймър за грим. Бекъм споделя, че винаги го нанася преди да слезе от самолета, тъй като кара кожата й да изглежда в пъти по-добре след дълъг полет. “Когато започнахме работа по този продукт казах на екипа, че когато пътувам от Лондон до Лос Анджелис и сляза от самолета след 12 часа, винаги ме чакат цял куп папараци. Ето защо имах нужда от продукт, който ще хидратира и озари кожата ми – нещо, което ще ме направи готова за снимки. Ето така се роди Morning Aura.

Най-добрите визии на Виктория Бекъм през 2016

Серум за мигли и вежди Latisse

Еволюцията от Пош Спайс до успешен моден дизайнер не е засегнала единствено стила й на обличане. По времето на Spice Girls, Виктория, както всички звезди на 90-те, е имала “афера” с тънките вежди. Благодарение на серума за мигли на Latisse, тя е успяла да възвърне натуралната им форма. “Използвам Latisse върху миглите и веждите. Много хора извън Америка вероятно не са чували за него, но това е продукт, който се изписва от лекар и стимулира растежа на космите. Нанасям щедро количество върху веждите си и те израснаха напълно.”

18 модни факта за Виктория Бекъм