Тенденциите, които по-добре да забравим през 2014

Доста често, когато стане дума за прическа или грим, ние черпим вдъхновение от любимите ни звезди. 

Благодарение на тях се осмеляваме да експериментираме с облекло или маникюр, и то с неща, които обикновено не бихме посмели да пробваме.  
Но доста често звездите, а в частност поп певиците, правят неща с външния си вид, които определено не трябва да пробваме сами вкъщи. (Спомняте си небесно синята коса на Кейти Пери, нали?)
През 2013 силно се влияехме от стила на любимките ни и някои от трендовете, които те наложиха станаха толкова масови, че вече бързо започнаха да ни омръзват. Вижте кои са те: 
Омбре краища
Дали има по-често срещан тренд и сред знаменитостите, и сред обикновените момичета на улицата? Не мислим така. Естествено, не изглежда зле и отива на всякакъв вид коси, но просто е време да изпробвате нещо ново!
Френски маникюр с декорации
Един от най-елегантните и класически типове маникюр придоби доста натруфен вид с всички тези декорации, бижута, пайети и брокати. Изглежда доста демоде, така че ако искате такъв маникюр, заложете или на класиката, или на комбинация от два цвята и нищо повече. 
Гладко изправена коса
На първо място искаме да забравим за този тренд, защото отнема прекалено много време да докараш косата си точно в този съвършен вид. На второ, трябва да отбележим, че вече е доста скучно и дори знаменитостите рядко залагат на права коса. Естествените вълни са на почит, момичета!
Пиърсинг на бузите
Всичко, което може да ви оприличи на Аманда Байнс, трябва да бъде забравено час по-скоро! Не изглежда добре докато го носите, а можем да си представим и как ще изглеждате с две дупки на бузите, след като го свалите.  
Стилето нокти
Ето нещо характерно за поп звезди като Риана и Ники Минаж. Но тези нокти са чисто и просто плашещи… Освен, че обикновено са прекалено дълги и рискувате да приличате на вещица от някоя приказка на Дисни, не можем да си представим как се извършват каквито и да било ежедневни дейности с тях. 
Снимки: Profimedia
Мъж създаде обувки за всяка от жените в живота си
Обувките в телесен цвят и как да ги носим
Най-горещите тенденции за наближаващата пролет