Тайните за красота на Ана Беатрис Барош

Един от най-успешните бразилски модели, 34-годишната Ана е открита за модния подиум когато е само на 13 години.

Заради работата си, тя пътува много, но за красотата й едно от най-важните неща е сънят.

“Старая се да спя колкото може повече и да се храня здравословно”, казва Ана Беатрис, макар че когато е у дома си в Бразилия, си позволява да се поглези с повече от любимите си храни. За сметка на това, тя тренира поне четири пъти седмично по един час, винаги почиства добре лицето си вечер и се гордее с факта, че е успяла да откаже цигарите.


“Отказах ги след 12 години пушене и го направих заради здравето си и заради красотата на кожата си. Бях започнала вече да намалявам цигарите, но за да спра окончателно, отидох на специална детокс програма в един център в Парана. Там се хранехме на всеки три часа, тренирахме и ни правиха масажи,” разказва Ана.

По отношение на тренировките, тя гледа да се упражнява така, че да оформя и повдига дупето си без краката й да станат прекалено мускулести. Комбинира елементи от балет и капоейра с упражнения в легнало положение, използвайки тежести и еластични ленти. Ана смята, че те са особено подходящи за оформяне на слаби, стегнати бедра.

И съветва още: “Нанасяйте редовно хидратиращи продукти за лице и тяло и никога не се показвайте навън без слънцезащита.”