Сватбеният грим на Меган Маркъл е създаден от нея

Подобно на другата кралска снаха, Меган също изяви желание да не ползва звезден гримьор за визията си.

Тя бе решила тази задача да възложи на най-близките хора до себе си – приятелите. Всъщност тяхната роля е била само и единствено да я подкрепят. Доста бяха кандидатите за този отговорен момент, но дукесата на Съсекс реши да спести на хазната разхода. Самата Меган многократно се е доказвала, че се справя отлично с грима си, независимо колко е сложен. Собствената й сватба не беше изключение.

Вижте първата целувка на Меган и Хари като съпрузи.

Отворениочи и nude устни – тази визия беше напълно в унисон със семплата и елегантна рокля. Воал скриваше лицето на булката до последния момент.

Минимализмът в грима на Маркъл не е случаен. Всяка булка знае, че сватбеният ден не е момент за експерименти и по вече проверен „сценарий“ тя реши да направи акцент върху очите си.

Тъмни сенки и спирала подчертаха игривия й поглед, в който именно се е влюбил и Хари. Останалата част от грима съвсем лесно може да бъде изпълнена с блясък или червило за устни в nude цвят, хайлайтер с блестящи частици, нанесен върху изпъкналите части на лицето. Единствено веждите бяха по-интензивно оцветени.

Каква рокля избра Меган за вечерята след сватбата?