Предложения за стилен маникюр през зимата

Тази година блясъкът отново ще е сред нас, но само в малки количества.

Модата напоследък е силно ориентирана към минималистичния стил и това важи както за дрехите, така и за маникюра. Дори през сезона за празниците, когато обикновено наблягаме на повече блясък и интересни орнаменти, ще бъде по-популярен семплия и изчистен маникюр.

Три са главните тенденции, които забелязваме към този момент. С всяка от тях имаме възможност да вмъкнем малко блясък, който да допринесе за коледното настроение, което вече ни връхлетя напълно.

Още стилни и по-различни идеи за есенен маникюр

Първият маникюр се постига изключително лесно. Добавяме само една или две точки в основата на плочката, като можем да оставим останалата част от ноктите напълно естествена или само с един допълнителен цвят.

За по-празничен дух може да направим точките от глитър или да си поиграем с традиционните червени и златисти цветове за това време от годината.

Втората тенденция е с препратка към традиционната визия на френския маникюр. Само че вместо бяла лента в горната част на плочката, добавяме блясък, към какъвто и да е друг цвят.

Третата и последна идея за маникюр от нас е с омбре ефект, но преливането не става отделно за всеки нокът, а цветовете се изменят на всеки пръст. Към последната плочка, най-близко до тъмния нюанс, можем да добавим и блестящ лак.

8 трика от маникюристите