Оранжево е горещият цвят за пролет 2014

Оранжевото превзе модните подиуми.

Миналата седмица стартира едно от дългоочакваните модни събития – Седмиците на модата. Като за начало, модните гурута показаха колекциите си за пролет 2014 в Ню Йорк. Освен новите модни тенденции, световното шоу показа и хитовете в грима.

Най-ярко сред beauty тенденциите се открои оранжевото червило. А ние го забелязахме на червения килим и още през февруари ви дадохме съвети как да го носите.

Сега дръзкото оранжево завладя и модните подиуми. Rag&Bone, DKNY, Prabal Gurung, Marissa Webb, Creatures of the Wind, Suno и Christian Siriano избраха горещия цвят за устните на моделите.

Цитрусовият, смел цвят се откроява чудесно на фона на бляскавата кожа на моделите и се съчетава доста добре с черно-бялата гама, както и с флоралните принтове и пастелните тонове в някои колекции.

Изборът на гримьорите падна върху искрящо, огнено оранжево. За да сте в крак с горещия тренд и ако не ви се носи толкова дързък цвят на устните, може да изберете матови нюанси с лилави подтонове, които ще омекотят цвета и ще го доближат до berry – нюансите на горските плодове.

Rag & Bone


Prabal Gurung

Marissa Webb

DKNY

Christian Siriano

Ани Софрониева
Снимки: Profimedia

Най-доброто от седмицата на модата в Ню Йорк: Част I
Няколко трика за блестяща визия
Сияйна кожа само в 9 стъпки