Омбре устни, които ще издържат през цялото парти

Добро прелятите омбре устни трудно ще излязат от мода скоро, но непрактичността им ги прави по-рядко приложими. Ето как да поправим това.

Всеки пробвал тренда е имал подобен проблем – прекарваме часове пред огледалото да създадем интересна омбре визия само за да се развали след глътка вода. Точно това е рядко да се обръщаме към омбре устните.

Но за наше щастие, намерихме трик, който е game changer по темата. С него грим визията е много по-издръжлива и също толкова ефектна.

За да създадем основа за омбре устните, трябва първо да нанесем коректор, за предпочитане с по-течна и хидратираща формула, така че да не се напласти върху пукнатините на устните. Трябва да го прелеем добре, за да се смесва с останалата част от фон дьо тена ни.

След това поставяме малко от червилото или гланца, който сме избрали за визията, само в най-вътрешната част на устните. После с потупващи движения, с помощта на четка или с пръст, разнесете продукта, като не стигате до края на устните.

Препоръчваме ви да използвате засъхващ гланц, който след нанасянето има мат завършек за повече трайност. Ако решите да заложите на този вариант, ще трябва да работите по-бързо, за да не засъхне продукта, преди да сте го разнесли по начина, по който искате.

За да се подсигурите, че визията със сигурност ще остане непокътната, можете да нанесете малко прахообразна пудра, която да фиксира продуктите.

tips