Красиви есенни нокти в черно

Този черен лак, който подхожда на всички дължини и форми на ноктите ни, както и на всякакви поводи. Визията на черните нокти не ни ангажира и това е едно от най-големите й предимства. От френския маникюр до абстрактния,  което означава черно по цялата повърхност на нокътя, всичко изглежда страхотно.

Маникюристите обичат черните детайли и затова създават прекрасни дизайни, които вдъхновяват. А ние от своя страна изчакахме да мине лятото, за да изберем първия черен маникюр, на който да заложим.

И ако имаме важно събитие през седмицата, всичко, което трябва да направим, е да видим най-добрите модели за конкретния повод.

Фотография: Pexels.com

Семпли и елегантни нокти в черно

Това е описанието, което олицетворява моделите в черно и маникюристите са напълно прави. Извивките и прозрачните сегменти се съчетават прекрасно във визия, която подхожда и на най-дългите бадемови нокти.

Матиран черен френски маникюр

Основата е матирана точно като кадифе, а акцентът е лъскав. Това определено е специалният френски маникюр, който няма как да не ни хареса.

Класически френски маникюр

На квадратни нокти, любимият френски маникюр излгежда още по-елегантен. И ако искаме по-изискана версия, просто трябва да помолим маникюристът ни да запази основата прозрачна и да използва черно за връхчетата.

Black Abstract

В този случай маникюрът наподобява произведение на изкуството.

Изцяло черни нокти

А ако все пак искате абсолютно черни нокти, достатъчно е да нанесете два слоя лак и един слой блестящ топ лак.

Малки шедьоври

Имайки слабост към нежните извивки, в черно те се превръщат в истински малък шедьовър.

Черното ни дава възможност за толкова много и различни интерпретации, които ще завършат визията ни по възможно най-подобаващия начин.

Фотография: Pexels.com

ВИЖТЕ ОЩЕ: Маникюрът на знаменитостите с хиляди харесвания