Маникюр на точки, с капси или с омбре ефект

Кои ще са горещите трендове в маникюра тази пролет?

Даваме ти няколко свежи идеи за пролетния ти маникюр. Пастелните нюанси, френският маникюр с различни от стандартните цветове и матовият лак са хитовете в изкуството на маникюра.


А ето и кои нови визии ни впечатлиха!

Омбре трендът завзе модните подиуми, появи се в декорациите за дома, а сега е особено актуален и в маникюра. Вместо омбре на един нокът, лесен вариант, който може да си направиш сама, е преливане в цветовете нокът по нокът.

Лесно и бързо, но много елегантно и ефектно – тъмносин матов лак.

Два винаги модни цвята – черно и бяло – и малка заигравка, която изразява пролетното ти настроение. Ще ти се наложи обаче да посетиш маникюрист, ако не можеш да рисуваш сама по ноктите си.

Chanel създадоха този горещ тренд – френски маникюр наобратно, лентичка с различен цвят в основата на нокътната плочка, а не в края. Ето и един удобен вариант – с готови стикери.

Пастелните тонове улавят пролетното настроение, а нежното синьо е горещият цвят тази пролет. Експериментирай в комбинация с бял лак.

Матовите лакове остават актуални и не само – популярността им е подновена.

Френският маникюр си остава хит – но нюансите се променят. Вече не говорим само за естествен цвят и бял завършек на нокътя. Металик нюанси и блясък с черно по краищата ни харесва особено много.

Виж още на страница ii