Колиета с цветни мъниста: лятната мания за бижута

Колиетата с цветни мъниста, които донякъде напомнят бижутата, които сме носили като деца, набират голяма популярност през последните години. Те се превръщат в главен аксесоар, особено за летните ни тоалети. Техните сладки форми и ярки цветове са идеални за забавна и същевременно модерна лятна визия.

На пазара има всякакви видове, но лесно можем да си ги създадем дори в домашни условия. И то за доста кратко време. Предполагаме, че вие също сте обсебени от тези колиета?

Цветни и забавни, мънистата са едни от най-модерните това лято. Виждаме ги постоянно дори в Instagram постовете на много инфлуенсъри, включително на любимата ни Киара Ферани. Е, успяхте ли да устоите на тази тенденция за бижута? Нека видим как можем да ги комбинираме правилно, за да създадем оригинални, весели и стилни тоалети.

Колиета с цветни мъниста за страхотна плажна визия

Огърлиците в нюанси на дъгата са идеални за летните дни край морето и допълват плажната визия с нотка оригиналност и изящество. Не се спирайте само на едно. Комбинацията от няколко тънки колиета с различни дължини ще придадат разчупване и ще направят тоалета по-забавен.

Ежедневно облекло, но с нотка на стил

Най-добрият начин да изпъкнат колиетата с цветни мъниста е да ги съчетаем с обикновена бяла тениска, да ги комбинираме с поли, дънки, гащеризон или шорти. Изберете герданче с малки разноцветни мъниста, за да подчертаете още повече самото бижу. Резултатът е гарантиран – вече имате ежедневен, но много модерен тоалет, който може да показвате всеки ден.

Бохо шик колиета с цветни мъниста

Независимо дали ги носите вечер край морето или за дневната си визия, визията, съчетаваща дълга рокля с флорални мотиви и цветна огърлица от мъниста, примесена със златни или сребърни бижута, ще се превърне в супер шик комбинация. В такъв случай, бохо шик обаянието ви няма да остане незабелязано.

Колиета с цветни мъниста + блейзър

Ако ви кажем, че колието с цветни мъниста може да се съчетае с блейзър, ще ни повярвате ли? Ами да, тази толкова необичайна комбинация, също демонстрирана ни от Киара Ферани, дава живот на печеливша и модернистична визия.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Съветите за красота на знаменитостите