Инструкции за изкуствените мигли

Искаш ли да имаш магнетичен поглед с гъсти и красиво извити мигли? Все повече в арсенала ни за специални поводи навлизат изкуствените мигли.

Ако решиш да ги използваш, първата стъпка е да направиш пазарно проучване, за да откриеш правилната форма и дължина, защото изкуствените ресници не трябва да надвишава дължината на твоите естествени мигли.

Не е добра идея да подрязваш връхчетата им, защото производителите са преценили колко дълги трябва да бъдат според формата и извивката им. Ако махнеш крайчетата им, може да изглеждат съвсем неествествено.

Използвай алуминиево фолио, за да сложиш лепилото, и пинсета за вежди, с която да хванеш миглите. Постави ги много близо до естествените си мигли и след това сложи очна линия.

В края на вечерта, внимателно ги издърпай като може да използваш специален почистващ продукт. Изхвърли ги, защото при повторна употреба има опасност да получиш алергия.

Измий лицето си много добре, особено зоната на очите, за да не остане някаква част от лепилото и да причини раздразнение.

Ако си достатъчно смела, може да експериментираш и да използваш различни цветове. Пример за по-дръзки изкуствени мигли са тези, които Кейти Пери носеше на премиерата на фима “Part of me 3D”.