Един трик, с който всеки фон дьо тен изглежда върховно

Когато някой известен гримьор каже, че има техника за фон дьо тен, с която ще изглеждате страхотно, то няма как да не му повярвате.

Корифеят в макиажа Уейн Гос разкрива един трик, с който лицето ви просто ще изглежда перфектно. Той съветва да добавите една капка етерично масло към фон дьо тена ви за повече лекота и естествен завършек.
Но естествено, това трябва да се изпита. Резултатът? Получава се много лека текстура, особено подходяща за лятото. Само една-единствена капка олио в течния ви фон дьо тен прави консистенцията кремообразна, по-лесно се нанася и стои по-естствено на кожата. Но не се притеснявайте, покритието си остава, но кожата ви вече няма да изглежда все едно имате маска.
Леката формула позволява на кожата да диша, като тайната се крие в това, че не трябва да се прекалява с маслото. В противен случай ще постигнете мазен ефект и ще разредите защитните сили на продукта.
В случай, че кожата ви не може да понася масло, то можете да добавите малко овлажняващ крем към фон дьо тена ви. Това ще направи продукта ви още по-луксозен и хидратиращ. Можете да пробвате двата варианта и да прецените кой най-добре приляга на вашата кожа.