Червено червило: Класиката на празничните вечери

Знаем, че любимото червено червило често се свързва със зимата и особено с празниците. Гримьорите на знаменитостите обаче са на противоположното мнение. Те ни предлагат гримът това лято да акцентира върху червените устни. Това е трендът, който ще завърши визията ни само с едно движение.

А ако се чудите как да го съчетаете, доверените гримьори на звездите се грижат да ни вдъхновяват непрестанно. И, да, популярните дами обожават червеното червило и се осмеляват да го носят по всяко време на годината, особено за вечерните си летни излизания и официални изяви.

Фотография: Unsplash.com

Водени от семплата визия, гримьорите често оставят кожата естествена, но с прекрасен блясък. Луничките са на преден план, а червеният цвят на устните придава перфектна наситеност. Формата е съвършена благодарение на моливния контур в същия тон като червилото.

Стъклена кожа и кадифени устни с червено червило

Този тип визия се превръща в най-добрия летен грим. Кожата, сияеща като стъкло, както и скулите, подчертани с хайлайтър, се съчетават красиво с червения подтон на устните.

Хейли Бийбър създаде най-тренди акцента на годината и гримьорите го използват, за да направят най-красивите грим версии. Кожата сияе по най-естествения начин, без следа от цвят по скулите и очите, а само по устните, които придобиват женствен и нежен ефект, благодарение на класическото червено червило.

Класически блясък

Ако все още предпочитате класическия грим, поддържайте кожата си безупречна и матирана, нанесете земни нюанси на сенки върху клепачите си и ги комбинирайте с любимото си червено червило. Това е идеалната идея, ако сте поканени на лятна сватба.

Бронзант и наситени червени устни

От една страна имаме емблематичния летен нюанс, а от друга червено червило. Това е ключовата комбинация, която ще ви вдъхнови. Очите и устните придобиват уникален блясък, който създава идеалния констраст с устните.

Фотография: Pexels.com

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как да постигнем перфектния летен грим?