Бохо шик лято

Подобно на много модни тенденции от 90-те години, бохо шик стилът се завръща отново с гръм и трясък. Готови ли сте да привествате обратно жилетките с флорални мотиви, фееричните рокли, скъсаните дънки, широките панталони, шаловете с щампи, вечният акцент на чанти, колани и сандали – ресните. О, да! Ресните са must have за този тип визия.

Тази тенденция се появява в Лондон и е била изключително успешна в миналото. Факт е обаче, че все още се среща широко в летните визии и днес. И точно защото е вечен стил, от време на време тази тенденция се завръща към хората, които следват модните трендове.

С най-различните препратки, вариращи от хипи движенията, рока и модерната романтика, бохо шикът може да се включи в ежедневния ни стил без никакъв проблем. Вероятно вече искате да научите малко повече за тази тенденция?

Фотография: Pexels.com

Бохо шик във висшата мода

Супермоделите и сестри Джиджи и Бела Хадид, минаха по толкова звездни подиуми, облечени в рокли с ресни и щампи от глава до пети, с изобилио от плитки и бижута от миди.

Като стана дума за бижута, те отново са в действие. През лятото всички ние слагаме гривни със стъклени мъниста или миди на глезените си, пръстени на ръцете си, обеци, шалове и много други аксесоари.

Лятото е точно това – бохо шик. Трябва да се чувстваме феерични и цветни на плажа. От чантите с ресни до гладиаторските сандали, възраждането на тенденциите от 90-те години, които обичаме толкова много, е тук.

Как да постигнем бохо визия?

За да създадем визия, вдъхновена от бохо стила, имаме множество алтернативи. От подбирането на дълги и шарени рокли, които са лицето на този стил до други детайли с щампи, които също са добър вариант. Бохо е всичко, което ни е нужно за лятото.

Има и други алтернативни варианти за съчетаване на визия, вдъхновена от бохо шик стила. Например комбинирането на няколко дънкови артикула, които също са един от отличителните белези за този тренд. Тук можете да заложите изцяло на дънкова визия или да обедините две тенденции в една визия, защо не?

Други аксесоари, които са тренди тук, това са кимоната и шапките. В допълнение с разкошна рокля в земни тонове, също внасяте чудесно излъчване!

И накрая, но не на последно място – това са ресните. Те са емблематични за бохо стила. Можете да залагате на тях без никакъв страх.

Впуснете се в любимото си бохо лято сега!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Бохо стилът стои учудващо добре върху Кейти Холмс