Бели коледни нокти: идеи и вдъхновения

Червеното, както добре знаем, е задължителният коледен цвят, без който празниците ни няма да бъдат същите, но бялото не е по-различно, особено в този празничен сезон, когато снежинките и заснежените върхове на планините също вдъхновяват избора ни на маникюр.

Независимо дали са изчистени или по-креативни, сега е идеалният момент да покажем на всички приятели и роднини белите си коледни нокти. Точно като Селена Гомес, която наскоро заложи на напълно бял маникюр, създаден специално за нея от доверения й маникюрист Том Бачик.

Бели коледни нокти: Задължителен акцент за празниците

Защото именно бялата и снежна зима, примесена със звънтящата магия на празничните дни, може да бъде уловена в ноктите ни благодарение на мини рисунки и нежни бляскави акценти.

За любителите на по-сложната ноктопластика съществуват хиляди варианти на красива декорация, характерна за този период. А защо да не заложим и на по-сложен френч?

Всички останали, които обичат късите и нежки нокти, могат да се доверят на силата на преливащия ефект, комбинирана със сребристи или златисти бляскави отенъци, които ще направят коледните ни празници повече от красиви и незабравими.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Най-добрите TikTok уроци за коледен грим