Минути за грижа за лицето с Mademoiselle Aia

Алис Симеонова е от онези момичета, които нямат нужда от много неща по себе си, за да очароват.

Всъщност, нейният стил е семпъл, модерен и спонтанен и този микс винаги успява да ни вдъхнови. Такъв е подходът й не само към облеклото, но и към грижата за кожата на лицето й и към грима.

В края на лятото, когато лицето ни е озарено от лек тен и ни се иска да подчертаем леко блясъка на кожата си, помолихме Алис да удари рамо с нейните съвети и любими продукти. Както очаквахме от нея, те са малко, но надеждни и ефективни. Четете по-надолу какво точно ни сподели тя!


Разкрасителни минути с мен

Не обичам да прекалявам с това, което слагам на лицето си, за това и не използвам повече от 5 продукта.

Тази седмица споделям 5 стъпки за това как да придадете нужната свежест на лицето си сутрин без да прекалявате. Несъмнено тези пет продукта са моят фаворит за есенния сезон. А кои са вашите?

Стъпка 1: Почистващ лосион на Bioderma. Мразя да чувствам кожата си мръсна, за това два пъти дневно, сутрин и вечер, почиствам кожата си с мицеларната вода на Bioderma.


Стъпка 2:
Имам ужасно суха кожа и не мога да си представя живота без хидратиращ крем. През лятото обичам леки текстури и тeзи на Clinique са наистина страхотни.

Стъпка 3: Не нося почти никакъв грим, но веждите ми трябва да са винаги подчертани и сресани. Този молив на LÓreal върши чудеса.


Стъпка 4:
Тен, тен, тен! Обожавам свежестта и блясъка на едно лице с тен. За жалост не мога да си позволя да прекарам цялото лято на плаж, за това си помагам с пудрата на Sephora от есенната им колекция. Със сигурност моят фаворит за този сезон!


Стъпка 5:
Завършвам с малко гланц за устни. Без цвят през деня и с цвят за вечерта. Наскоро ми се случи да съм на вечеря с приятели в Лондон и по време на вечерята си сложих червило и един от приятелите ми попита дали съм се преоблякла! Едно червило може да промени цялата ви визия.


И последно, като бонус ще добавя малко от любимият си аромат Si Armani. Придава ми женственост и увереност през деня.