Nail Art хороскоп за 2014: маникюр за Риби

Завършваме нашата поредица NailArt хороскоп за 2014 с няколко предложения за дамите Риби!

Вижте как да изберете нюансите, които да подхождат на характера ви според зодиакалния ви знак и съответстват на настроението ви. Освен това ще научите и какво вещаят звездите за 2014, и кои са силните страни на вашата зодия.

Тази година Рибите се чувстват много вдъхновени и изпълнени с желание да пробват нови неща. Ще се радват на добро здраве след средата на годината и ще се чувстват красиви и желани. Ако сте родени под знака на Риби знайте, че може би е време да си намерите интересно хоби, което да уплътнява времето ви и да ви вдъхновява. 

В кариерата ще сте сякаш на влакче на ужасите, редувайки спадове и върхове, затова трябва да внимавате с харчовете си чак до 2015 г. 
Светло синьо, много бледо розово, виолетово и чисто бяло са любимите цветове на Рибите. Вие обичате и блясъка, затова е добре да комбинирате всичко с брокати и едри глитърни частици. Ефектните маникюри, комбиниращи няколко нежни цвята, са предпочитани от вас.
Маникюрът за вас е начин да покажете романтичната си душа, да привличате вниманието, където и да отидете. Нестандартните комбинации са ви присъщи, дори в облеклото. Наситените нюанси с лек блясък често са първият ви избор, когато стане дума за лак.