10 начина да носим розовото червило това лято

Независимо от тенденциите, когато говорим за червила има една “златна тройка”, която никога не излиза от мода. 

Класическото червено червило, което е достатъчно, за да превърне една жена в истинска изкусителка. Перфектното телесно червило, което е различно за всяка дама, тъй като е съобразено с цвета на устните и подтоновете на кожата. И разбира се розовото червило – деликатно, нежно, но не по-малко въздействащо. 

Смело можем да твърдим, че абсолютно всяка от нас може да носи розово червило, независимо от цвета на косата, кожата и очите, възрастта или стила си. Нюансите, от които да избираме, са толкова много, че просто трябва да откриете този, който ще ви пасне. От ярката фуксия, предназначена за темпераментни дами, през нежното светлорозово, незаменимо за блондинки, до почти телесното, сливащо се с устните и даряващо ги с лек блясък или така търсения матов завършек – възможностите са безкрайни.

Тази година розовото е на върха на тенденциите в модата и интериора, а също и в красотата. Ето защо звездите често посягаха към неговите нюанси, за да нанесат брилянтен завършек на своите red carpet визии. Вижте как Кендал Дженър, Елза Хоск и Ева Лонгория носят розовото червило в галерията по-долу! (Снимки: Profimedia)