Lizzo показа своята рутинна грижа за кожата

„Няма нищо лошо в това да нямате перфектна текстура на кожата си. Моят проблем е сърбежът и раздразнението“, каза Lizzo в TikTok видео.

34-годишната певица на”Juice” показа лицето си без грим и разказа на феновете си своята рутинна грижа за кожата.

Във видео, споделено в TikTok, тя признава, че кожата й не е в най-добро си състояние, тъй като в момента е на турне, за да промотира последния си албум Special.

„Кожата ми започна да се чувства много зле“, казва тя, преди да обясни: „Напълно разкривам какво се случва…няма нищо лошо в това да нямате перфектна кожа. Моят проблем е сърбежът и раздразнението.“

@lizzo My skins been itchy & irritated it’s been so uncomfortable.. @Alexx Mayo ♬ original sound – lizzo

Вдигайки бутилка почистваща пяна за лице, предложена от нейния гримьор, Lizzo натиска няколко помпи, преди да го разтрие по лицето си.

„Това е хубава пяна“, казва тя за продукта.

По-нататък в клипа отбелязва, че се грижи и за деколтето си, тъй като там има същия проблем.

„Имам много чувствителна кожа, така че ако използвам ароматизирани сапуни от хотелите, то това ще раздразни кожата ми и ще започне веднага да ме сърби“, казва тя.

След почистващия продукт, нанася “облекчаваща и спасяваща” маска, както казва тя и пояснява: „Знам, че всичко това изглежда много рекламно, но не е.“

Споменавайки, че тя не е напълно без грим, певицата, носителка на Грами, се шегува: „Да, оставих миглите си. Понякога обичам да се гледам на FaceTime през нощта.“

Lizzo озаглави клипa: „Кожата ми беше сърбяща и раздразнена, беше толкова неудобно.. @Alexx Mayo спаси положението! ОЧАКВАЙТЕ СКОРО АКТУАЛИЗАЦИЯ“.

Както обеща, певицата качи втори клип, в който показва как се чувства кожата й след цялата грижа, която е използвала преди да си легне.

@lizzo Replying to @lizzo ♬ original sound – lizzo

“Няма сърбеж, няма дразнене. Лицето ми се успокои много. Кожата ми е значително по-малко сърбяща, раздразнена и ядосана. Чувствам се много добре от това, което току-що направих.“

Преди да спре видеото, тя споделя, че направената по поръчка сатенена калъфка има огромна заслуга за комфорта й и облекчаването на сърбежа.

„Сърбежът значително е намалял. Професионален съвет, когато сте на път, носете си собствена сатенена калъфка за възглавницата“, казва тя.