Видео: Най-красивите кокове на пролетта

В последно време коковете далеч не са нещо, което свързваме единствено с абитуриентски балове, сватби и друг тип официални събития. 

Тези прически бавно, но сигурно си проправиха път към ежедневния стил, а за да ги постигнем, изобщо не е задължително да им отделяме цели часове. YouTube каналите на beauty влогърите обикновено са чудесен източник на вдъхновение за красиви, но лесни кокове, постигнати с помощта на плитки, обикновени ластици и фиби, и малко лак за коса. А в резултат получаваме впечатляващо решение на проблема с дългата коса и влажната и топла пролет.

По-долу ще откриете малка част от любимите ни небрежни кокове, подходящи за работното място, уикенда и дори специален повод, заедно с клиповете, които ще ви покажат как да си ги направите у дома.

Датска плитка

Може би любимият вариант за ежедневен кок в средите на beauty блогърите, този романтичен стил стои най-добре на средно дълги и дълги коси. Тук KathleenLights демонстрира нагледно как се прави, започвайки с разделянето на косата на две опашки, които след това превръща в плитки, преминаващи в корона върху главата й.

Ефектен и лесен кок 

Този кок наистина изглежда по-сложен за направа, но всъщност е точно обратното. Идеален е за момичета с коса с модерната в момента дължина до раменете, а The Small Things Blog ще ви покаже как да го постигнете само в две стъпки.

Семпъл кок за специално събитие

Ако ви предстои сватба през пролетта (или сте гост на такава), страхотна идея за прическа можете да си откраднете от стила на CinthiaTruong и нейното видео за модерен и елегантен кок.

Страничен кок, готов за три минути

Видеото на MakeupWearables Hairstyles показва два варианта за кок на една страна, като единият е за дами, които са по-опитни с продуктите и техниките за коса, а другият – за начинаещи.

Бохемски и небрежен

С покачването на температурите бохо стилът е все по-изкушаващ вариант за стайлинг в града, а ако обичате да се обличате по този начин, то прическата на Eve Markava ще бъде в перфектна хармония с визията ви.

Лесен кок с рибена кост

Hair and Makeup by Steph ни показва как да превърнем любимата ни плитка в основна част от този страничен ток. Нейните лесни трикове ще ви докажат, че дори да сте аматьори в прическите, със сигурност ще се справите с този стил!