Уау-прически, които да опитате у дома

Обичаме къдриците! И не пропускаме възможността да придадем обем на косата, като ѝ оформим непокорни букли.

Но и знаем колко трудно е понякога да ги постигнат дамите с права коса.

Затова ви показваме няколко визии, които доста ни впечатлиха, и ви даваме няколко съвета как да ги постигнете лесно вкъщи.

Естествените едри къдрици правят косата да изглежда гъста и здрава. Подходящи са за жени с дълга под раменете коса. Изисканата вечерна визия се допълва отлично с тежки къдрици. За да постигнете красиви едри къдри, използвайте маша. Автоматизираната маша Motor Tong на Diva позволява бързо и удобно да стилизирате косата.

Цилиндърът на машата се върти автоматично по часовниковата стрелка, така че от вас се иска само за захванете края на косата и да включите моторизирания цилиндър за навиване. За естествени къдрици навивайте навън от лицето, а за да добавите обем в косата – навивайте към лицето.

Така обичаните леки вълни в косите се постигат лесно със сешоар с дифузер. А едрите вълни правят визията супер елегантна. Професионалният ултра лек сешоар Power Dryer е подходящ за всеки тип коса, а в комплект с него се предлагат и стилизираща чета и дифузер.


За да изсушите
перфектно косата, използвайте най-високите степени. С дифузера ще придадете обем, но трябва и да намалите топлината. За фиксиране на прическата използвайте студената струя.

Големи, естествени къдрици или пък леко начупване с “въздух” в косата може да постигнете с мултифункционалния уред 5 в 1.

Сменяйки приставките, може да го използвате като преса, маша за големи вълни, за къдрици тип осморка или за стегнати къдрици.

Дълбоки къдрици и вълни ще постигнете с лекота с Waver&Curler.


Мини уредът е удобен за употреба
– щом заключите уреда разполагате с овален цилиндър(тип маша), с който ще придадете обем в корена и вълни, а отворен той става на оребрена преса, с която ще накъдрите косата.

На естествено къдравите дами ще им се прииска права, гладка и блестяща коса. Пресата от серията Glamoriser на Diva е ефикасно решение за изправяне на косата.

Нано-диамантените плаващи плочи на пресата осигуряват изключителна гладкост на прическата.

Серията уреди за професионално стилизиране Glamoriser е разработена съвместно с личния стилист на Кейт Мидълтън Ричард Уорд.

Професионалният стайлинг вече може да бъде постигнат и вкъщи без никакви усилия.

We love… небрежната плитка на Дженифър Морисън
3 горещи прически от червения килим за есента
Погрижете се за къдравата коса