Терапиите срещу сухи краища и увредена коса

Неслучайно често виждаме в съставките на професионалната грижа за коса меда. Той има силни регенериращи способности, които могат истински да съживят прическата ни.

Често пренебрегваме най-просто решение на проблемите си, въпреки че това е стояло дълго време пред очите ни. По същия начин забравихме съставката, която поколения наред се е грижила за красивата прическа на жените – пчелния мед. Той има страхотни качества, с които преборва най-често срещаните проблеми с косата.

Минералите и витамините в меда действат по-ефикасно от скъпите балсами за коса, които използваме, и оставят косъма добре подхранен и здрав. Така тази естествена съставка може да ни избави от проблемите със сухите накъсани краища и ще възобнови красотата на прическата ни.

Петте най-добри домашни терапии за здрава и красива коса

Освен това антиоксидантите, които съдържа, се грижат деликатно за скалпа и предотвратяват раздразнение и запушване на порите. В резултат косата ни се изчиства по-добре и предотвратяваме появата на пърхот.

Най-лесният начин да включим меда към бюти рутината си е да го използваме след шампоана. На влажна коса разпределете смес от четвърт чаша мед и една цяла чаша вода и масажирайте внимателно в скалпа. След това измийте, както обикновено.

Спасение за сухата коса в домашни условия

tips