Тенденции в прическите през 2014

Водещата френска марка за обучение на фризьори Stephan представи своето виждане за тенденциите в прическите през 2014 година. 

На грандиозен haute coiffure спектакъл артистите показаха колекция салонни прически и интерпретира темата на спектакъла “.After”.
Асиметрията ще е водеща през новата година, независимо дали става дума за дълга, средна или къса коса. Бретоните са задължителни, контрастните цветове също. Преходът от къса към дълга коса е плавен, а финалът при късите прически е рязък, докато при по-дългите коси завършекът е с леки вълни. 
Цветните кичури преобладават в съчетание с меки, натурални цветове: шоколадово кестеняво и виолетово, розово, морско синьо, мед, сребърно и дори тревисто зелено. 
Васил Михайлов, Артистичен директор на марката у нас и член на българската секция на Haute Coiffure Française и aртистичният директор на Stephan за цял свят – френският топ коафьор Емануел Сентенак показаха тенденциите в цветовете и подстригванията за 2014. Към тях се присъединиха и обучаващите се в момента млади таланти на школата. 
Събитието се осъществява с подкрепата на лидера в професионалната грижа за коса LÓreal Professionnel, банка ДСК и Verano Azur.  

Лесни домашни маски, които спират косопада
Достъпните трикове за красота на известните
Страхотният ежедневен стил на Кейти Холмс