Тайните на Камила Коелю за красива прическа през лятото

Камила Коелю споделя някои от любимите си съвети за поддържане на красива прическа с Refinery.

Дори и да не следите канала й, вероятно сте чували за Камила Коелю – тя започна само като бюти блогър и влогър, а днес я виждаме на кориците на списанията и на някои от най-известните модни събития – включително тазгодишната Мет гала. Съветите й за грима и стайлинга следи цял свят, но този път ще ви покажем нещо по-различно – нейните трикове за прическата.

“Когато бях малка, майка ми винаги ме учеше да се грижа за косата си и да я хидратирам всяка седмица. Сега третирам косата със същото внимание като кожата си. За да изглежда добре гримът ми, трябва кожата ми да е красива, същото се отнася и за косата”, казва Камила.

Това, което прави тя е да хидратира косъма с маски или серуми два пъти седмично. Една от любимите й марки за целта е Pantene.

До колкото до стилизирането на прическите, признава, че през лятото предпочита наполовина хванатата коса. Най-често избира да я накъдри и да завърже горния пласт на висока опашка. Но в дните, в които бърза, най-често се спира на нисък кок с няколко небрежно пуснати кичура.

Вижте как тя къдри косата си във видеото по-долу:

tips